Menu

Over mij

Ik ben Natwara Srinuan, geboren in Thailand en ben in 1998 in Soest, Nederland komen wonen.Mijn hele leven heb ik traditionele Thaise massages verzorgd en ben officieel gediplomeerd Wat Pho masseuse.

Deze massages hebben een rustgevend en ontspannend effect en hebben ook een helende werking voor mensen met pijn in nek, rug, benen en armen.In Thailand zijn deze massages medisch erkend en worden in veel gevallen door de verzekering gedekt. In Nederland is dat tot op heden nog niet het geval.

Wat klanten ervaren

Door de totaal ontspannen sfeer, in de warme omgeving met gedimd licht en zachte Thaise traditionele muziek, ervaart men een weldadige rust en kalmte. Niet zelden vallen de mensen in een gezonde diepe slaap, terwijl zij geheel naar eigen wens worden behandeld. De warme, krachtige oliën en weldadige aroma's stellen u in staat om echt een stukje Thaise massagekunst te ervaren alsof u daadwerkelijk in Thailand bent. Meestal is het behandelingsresultaat zo effectief en geslaagd dat er direct weer een afspraak voor een aansluitende behandeling op een later tijdstip wordt gemaakt.

Mijn diploma's

In 2014 heb ik het officiele diploma aan de Wat Pho Thai Traditional Massage School te Bangkok gehaald.